Kees & Marija

Ik ben nu tweemaal in Kartong geweest. De eerste keer met mijn zwager Bartjan.
We hebben overnacht bij Stala: eenvoudig, maar meer hoeft ook niet. Omdat Bartjan een visser is, ging hij ’s morgens vroeg met Famara met de boot de rivier op. Na een aantal uren kwamen ze terug met een flinke hoeveelheid visverhalen (vanzelfsprekend waren de meeste vissen weer terug gegeven aan de rivier) rn foto’s daarvan. Ondertussen heb ik rondom de Eco-lodge gewandeld en veel vogels gezien.
’s Middags hebben samen met Famara weer een boottocht gemaakt op de rivier. Ook toen veel vogels gezien. Famara heeft een scherp oog voor de vogels, niet alleen voor de visarenden en de pelikanen, maar ook voor kleinere vogels.
Dit jaar weer naar Stala geweest, nu met mijn vrouw. Ook toen was de boottocht met Famara een fijne belevenis. Famara, als we weer naar Gambia gaan, dan mag jij ons weer rondvaren.

Lizet en Hans

Dear Famara,
We had a wonderful trip with Famara in the Allahein river at Kartong. The river is also the border with Senegal. What a beautiful area!
Famara is very knowledgeable and very pleasant company. Always a big smile! Friendly and helpful. He is the fishing-specialist for years and has a very great knowledge, not only of fish but also birds.
Thanks Famara!


Wij hadden een schitterende tocht met Famara op de Allahein rivier bij Kartong. De rivier is tevens de grens met Senegal.
Wat een schitterend gebied.
Famara is zeer kundig en heel aangenaam gezelschap. Behulpzaam en zeer vriendelijk en optimistisch. Hij beoefent het vissen al jaren en heeft een zeer grote kennis, niet alleen van vissen maar ook vogels.
Bedankt Famara voor de mooie tochten die we met jou hebben mogen beleven.